Ereğli Belediyesi Ticari Taksileri Dezenfekte Etmeye Devam Ediyor

Ereğli Belediyesi Korana virüs(COVİD-19) tedbirleri kapsamında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ticari taksileri dezenfekte eden ekipler, ticari taksi sürücülerine destek olmanın yanı sıra hemşerilerinin sağlığı açısından önemli bir hizmeti gerçekleştiriyor

“VATANDAŞA HİZMET EDEN HERKESİN YANINDAYIZ”

Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Belediye çalışmaları kapsamında COVİD-19 tedbirlerine özen gösteriyor, dezenfekte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşa hizmet bizim her zaman en önemli görevimiz olmuştur. Bu noktada vatandaşlara hizmet eden herkesin de yanında olmaya çalışıyoruz. Ulaşım konusunda gece gündüz demeden vatandaşlarımıza hizmet veren ticari taksi sürücülerimize destek olmak için ticari taksileri dezenfekte çalışması gerçekleştirdik. Düzenli olarak uyguladığımız bu çalışma ile hemşerilerimizin sağlıklı bir şekilde ulaşımlarını sağlamaya olanak sunuyoruz. Hemşerilerimizin sağlığı bizim için çok önemli, bunu da çalışmalarımızla gösteriyoruz” dedi.

“HUZUR ŞEHİR EREĞLİ’NİN İNŞASINDA SAĞLIĞIN ÖNEMİNİN BİLİNCİNDEYİZ”

Tedbirlere eksiksiz uyulması noktasında hemşerilerinden ricada bulunan Başkan Oprukçu şu ifadelerle sözlerini noktaladı: “Huzur şehri Ereğli’yi inşa etme arzumuzda emin adımlarla ilerliyoruz, bunun da sağlıklı bir toplumla sağlanabileceğinin bilinci ile hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu zor günleri elbette atlatacağız, kucaklaşacağımız yeniden bir arada olacağımız günler çok uzak değil ancak hemşerilerimizden tek ricam olabildiğince evde kalalım, kalamıyorsak da maske kullanımı, sosyal mesafe ve diğer tedbirlere eksiksiz uyalım. Tüm hemşerilerimize sağlıklı günler diliyor, taksi sürücülerimize ve hemşerilerimize hizmet eden tüm çalışanlara kolaylıklar diliyorum”