Başkanımız Sayın Hüseyin Oprukçu, Hemşehrilerinin Ramazan Ayını Kutladı

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak tüm hemşerilerinin Ramazan Ayı’nı kutladı.

Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan Ayı’na kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Başkan Oprukçu: “11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz müstesna zamanlardır. Ne kadar pandemi döneminde kucaklaşamayacak, birlikte saf tutamayacak olsak da tüm hemşerilerimizle kalplerimiz bir, bu mübarek ay inşallah pandemi sürecinin tamamen bitmesine vesile olur ve Ramazan Bayramı ile birlikte kucaklaşacağımız günlere yeniden kavuşmamız nasip olur. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Ayı’nın hemşerilerimize, milletimize tüm İslam Alemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini Rabbimden niyaz ederim” ifadelerini kullandı.