Belediye Meclisi

Ereğli Belediyesi  |

Belediye Meclisi

07/06/2017 Tarihli Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı

 

                                   

 

 

 

KONYA EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

 

Ereğli Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere 07/06/2017 Çarşamba günü saat 14.00’da Belediye Meclis Salonunda Haziran ayı olağan Meclis toplantısını yapacaktır.

İlgililere ve halkımıza ilanen duyurulur.       

 

Özkan ÖZGÜVEN

Belediye Başkanı

İmza

GÜNDEM:

 

1-Açılış konuşması ve yoklama.(Yazı İşleri Müd.)

2-17/05/2017 tarih ve 2017/5 sayılı Mayıs ayı olağan meclis toplantısı 2. Birleşim Karar Özetlerinin oylamaya sunulması.(Yazı İşleri Müd.)

3-03.05.2017 tarihli Meclis kararı gereği İmar Komisyonuna havale edilen meri imar planında değişiklik yapılmasına ilişkin taleplerin değerlendirildiği imar komisyon raporunun görüşülmesi.(İmar ve Şeh.Müd.)

4-03/05/2017 tarih ve 2017/5 sayılı Belediye Meclis toplantısından 07.06.2017 tarihli Belediye Meclis Toplantısı günü mesai bitimine kadar meri imar planında plan değişikliği yapılmasına ilişkin parsel malikleri tarafından gelen taleplerin görüşülmesi.(İmar ve Şehircilik Müd.)

5-İlçemiz Alpaslan Türkeş Bulvarı üzerinde yer alan yaya üst geçidine Şehit Uzman Çavuş İbrahim KARTAL isminin verilmesi hususunun görüşülmesi.(İmar ve Şehircilik Müd.)

6-Mülkiyeti Belediyemize ait Gökteme Mahallesi 246, 247, 248, 249 ve 250 no’lu parsel sayılı taşınmazların 5393 sayılı Belediye Kanununun 18/e maddesine göre satışının yapılması hususunun görüşülmesi.(Emlak ve İstimlâk Müd.)

7-Mülkiyeti Belediyemize ait Kutören Mahallesi 156 adet ekli listede bulunan taşınmazların 5393 sayılı Belediye Kanununun 18/e maddesine göre satışının yapılması hususunun görüşülmesi.(Emlak ve İstimlâk Müd.)

8-Kalkınma Bakanlığı Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı 2017 yılı yatırım programına dahil edilen, ilçemiz Sarıtopallı mahallesi, Kalabacı mevkii, 102 ada, 6 parselde bulunan ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından hayvan pazarı olarak kullanılmak üzere Belediyemize tahsis edilen Mülkiyeti hazineye ait taşınmaza yapılacak olan Ereğli Belediyesi Hayvan Park ve Pazar Tesisi ile ilgili Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından proje talebimizin değerlendirilmesi için projenin yapımına ilişkin taahhüt verilen Belediye meclis kararı ve proje bedelinin %10 ‘luk kısmının Belediye tarafından karşılanacağına dair taahhüt verilmesi hakkında meclis kararının alınması hususunun görüşülmesi.(Temizlik İşl.Müd.)

9-Temmuz ayı meclis toplantı tarihinin belirlenmesi ve kapanış.(Yazı İşleri Müd.)