Belediye Meclisi
Belediye Meclisi
03/03/2021 Tarihli Mart Ayı Meclis Toplantı Gündem İlanı
|
Sayı : |
E-53328472-105.02-2792 |
|
25.02.2021 |
Konu : |
2021 Yılı Mart Ayı Meclis Gündemi |
|
BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ |
İlgi : |
16.02.2021 tarihli ve 53328472-105.02-2192 sayılı yazımız. |
Ereğli Belediye Meclisi, gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere 3/3/2021 tarihinde Çarşamba günü saat 14.00’de Belediye Meclis salonunda 2021 Yılı Mart ayı olağan Meclis toplantısını yapacaktır. Gereğini rica ederim.
Gündem:
1- Açılış konuşması ve yoklama. (Yazı İşleri Md.)
2- 3.2.2021 tarihli Şubat ayı olağan Meclis toplantısı karar özetlerinin oylamaya sunulması. (Yazı İşleri Md.)
3- 3.3.2021 tarihli Belediye Meclis toplantısı günü mesai bitimine kadar meri imar planında plan değişikliği yapılmasına ilişkin gelen taleplerin görüşülmesi. (İmar ve Şehircilik Md.)
4- İmar komisyonuna havale edilen meri imar planında değişiklik yapılmasına ilişkin İmar komisyon raporlarının görüşülmesi. (İmar ve Şehircilik Md.)
5- İlçemiz Ziyagökalp Mahallesinde bulunan Kazım Karabekir Ortaokulunun bulunduğu kavşaktan Sanayi Caddesine kadar (GO Petrol) olan cadde isminin Aydın Selay olarak, İlçemiz Çayhan Mahallesinde okulun bulunduğu yerden Camiye kadar olan cadde isminin Talat Çayhan olarak, Sarıtopallı Mahallesinde yapılan yeni cezaevinin girişinde bulunan cadde isminin Cezaevi Caddesi olarak ve Ereğli Tren Garı önünden başlayıp Recep Tayyip Erdoğan Nikah Salonuna kadar olan cadde isminin İstasyon Caddesi olarak belirlenmesinin görüşülmesi. (İmar ve Şehircilik Md.)
6- Nisan ayı Meclis toplantı tarihinin belirlenmesi ve kapanış. (Yazı İşleri Md.)