Ereğli Belediyesi Evde Bakım Hizmeti İle Gönüllere Giriyor

İnsana dokunan her hizmetin kıymetli olduğuna dikkat çeken Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu sevgi ve dayanışmanın her zorluğa karşı duracağını belirtti

“HEMŞEHRİLERİMİZİN HAYIR DUASINA TALİBİZ”

Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen evde bakım hizmetleri ile gönüllere taht kuruyor. Sevgi ve dayanışma ile her türlü zorluğun üstesinden gelinebileceğine vurgu yapan Başkan Oprukçu: “Biz yaratılanı Yaratandan ötürü sever ve saygı duyarız. Bu nedenle insanımıza dokunan ve mutlu eden her hizmetin bizim nazarımızda kıymeti çok ayrıdır. Özellikle hemşehrilerimizin mutluluğunu ve huzurunu temin etmek amacıyla çıktığımız hizmet yolculuğumuzda onların ihtiyaçlarına, istek ve taleplerine cevap verebilmek adına canla başla çalışıyoruz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün yürütmüş olduğu evde bakım hizmetleri de bu anlamda bizim için çok kıymetlidir. Hemşehrilerimizin sadece hayır duasına talip olduğumuz hizmetlerle huzur şehri Ereğli’yi inşa etmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“BİR VE BERABER OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Başkan Oprukçu şu ifadelerle sözlerini noktaladı: “Birlik ve beraberlikle her şeyin üstesinden gelinebileceğine inananlardanım. Her zaman birlikten güç doğar ilkesiyle çıktık yola, şükürler olsun ki bu manada da hep hemşehrilerimizden desteğiyle karşılaştık. Onların da bizden beklediği Ereğli’mize layıkıyla hizmet etmek olduğu bilinci ile çalışmaya, bir ve beraber olmaya devam edeceğiz. Allah’ın da izniyle hiç kimsenin kendisini yalnız hissetmesine ve hiçbir hemşehrimizin mağdur olmasına izin vermeyeceğiz”