Başkan Oprukçu Hemşehrileri İle Kucaklaşmaya Devam Ediyor

Her daim hemşehrilerine kapılarının açık olduğu dile getiren Başkan Oprukçu birlik ve beraberlik içerisinde huzur şehri Ereğli’yi inşa edeceklerini belirtti

“BU KADİM ŞEHİR HEPİMİZİN”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu vatandaşlarla iç içe bir belediyecilik anlayışıyla hemşehrileri ile kucaklaşmaya devam ediyor. Birlik ve beraberlik içerisinde huzur şehri Ereğli’yi inşa edeceklerini belirten Başkan Oprukçu: “Allah’ın izni, hemşehrilerimizin teveccühü ve desteği ile Belediye Başkanlığı görevi ile şereflendirildik. Bu şerefe halel getirmemek adına ilk günden beri hizmet etmeye, Ereğli’mizin geleceğine yatırım yatmaya devam ediyoruz. Kalıcı ve kıymetli projelerimizle şehrimizde huzuru tahsis etme mecburiyetimizin yanında mahkumiyetimizin olduğu bilinciyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu noktada en önemli gücümüz hemşehrilerimiz, onların desteği ile de başaracağımıza dair inancımız tamdır. Her daim hemşehrilerimize kapılarımız açıktır. Her ihtiyaçlarını karşılamaya gayret ediyor, onların istek, talep ve önerilerini dikkate alarak gereken çalışmaları yapıyoruz. Bu kadim şehir hepimizin, birlik ve beraberlik içerisinde Ereğli’mizin gelecek yüz yıllarını planlayarak büyük plan ve projeler ışığında huzur şehri Ereğli’yi inşa edeceğimize inanıyoruz” dedi.