Akhüyük’te Çalışmalar Hızla Devam Ediyor

Ereğlililerin Yeni Durağı Akhüyük Termal Suyu Olacak

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun birinci beş yıllık hizmet döneminde başlattığı Akhüyük Termal suyunun yeniden canlanarak Ereğli’nin turizmini ulusal ve uluslar arası alanda ekonomik kalkınmaya katkı sunmaya hazır hale gelmesi için Ereğli Belediyesi hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Oprukçu’nun talimatlarıyla Akhüyük Termal Suyu’nun kaynak alanında 8 adet havuzun yapımı tamamlanırken kabinler hazırlanıyor.

“MAZERET DEĞİL HİZMET ÜRETİYORUZ”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Ereğli’nin her alanda öncü şehir olması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kısıtlı imkanlarla mazeretler ardına sığınmadan ilçenin gelecek yüz yılını inşa edecek projeleri hayata geçirmek için kararlı adımlarla yürüyen Başkan Oprukçu, 2009-2014 yılları arasındaki birinci beş yıllık hizmet döneminin en önemli projesi olan Akhüyük Termal Suyu’nun yeniden canlandırıyor.

“HAVUZLAR TAMAMLANDI, KABİNLER YAPILIYOR”

Başkan Oprukçu’nun talimatlarıyla Akhüyük Mahallesi’nde bulunan termal su kaynak alanında çalışmalarını hızlandıran Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri alandaki 8 adet havuzun tamamlanmasının ardından soyunma kabinleri, duş yerleri ve lavaboların da yapımı hızla sürüyor.

“EREĞLİ’NİN GELECEK YÜZ YILINI İNŞA EDİYORUZ”

Konu ile ilgili değerlendirmelerini aktaran Başkan Oprukçu, “Ereğli’nin yalnızca bugününü değil gelecek yüz yılını inşa edecek projeleri hayata geçirmek noktasında kararlıyız. Akhüyük termal suyu bunlardan bir tanesi. Daha yüksek derecede sıcak su çıkarabilmek için bir sondaj çalışmamız daha olacak, bunun da ihalesini hazırlayacağız. Termal seralar, termal turizm olsun istiyorum, bir fazla insan iş ve aş bulsun istiyorum” diyerek huzur şehri Ereğli’nin her alanda öncü olmasını arzuladığını aktardı.