Başkan Oprukçu Çalışmaları Yerinde Denetliyor

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Çömlekçi Mahallesi’nde yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Huzur şehri Ereğli’yi inşa ederken yolları da baştan inşa eden Başkan Oprukçu, asfaltlama çalışmalarını yerinde incelediği esnada mahallelilerin sevgi seli ile karşılandı

“EREĞLİ’NİN KAYBETTİĞİ YILLARI TELAFİ EDECEĞİZ”

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Merkez Çömlekçi Mahallesi’nde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Oprukçu: “Hemşehrilerimizin mağduriyetini en aza indirgemek için var gücümüzle çalışıyoruz. Şehrimizin kaybettiği yılları telafi ederek, tüm ihmal edilmişlikleri gidermek noktasında kararlıyız. Bahanelerin ardına sığınmadan Allah’ın izniyle, sevdamız Ereğli’mize hizmet edeceğiz” dedi.

“HUZUR ŞEHRİ EREĞLİ İÇİN YOLLAR BAŞTAN”

Ereğli’nin geleceğini inşa etmek adına var gücüyle çalıştıklarını belirten Oprukçu: “Vatandaşlarımızın tüm mağduriyetlerini gidermek ve yaşanabilir bir şehir için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hemşehrilerimiz teveccüh göstererek bizi Belediye Başkanlığı görevi ile şereflendirdi. Bizler de bu göreve halel getirmeyecek ve vakfedilmiş ömrü hizmetlerimizle taçlandıracağız. Allah’ın izniyle bozuk ve asfaltsız yol bırakmayacağız. Bu manada gece gündüz demeden çalışacağız, huzur şehri Ereğli’yi hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.