24 Haziran Seçimlerinde Destek İstediler

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ederek destek istediler.

Birlik, bereket ve bolluk için Vakit Ereğli Vakti, Vakit Türkiye Vakti diyen Başkan Özgüven: “Ziyaretlerimizde hemşehrilerimizden aldığımız olumlu dönüşlerle mutlu oluyoruz. Vatandaşlarımız her şeyin bilincinde çok şükür ve 24 Haziran seçimlerinde doğru kararı vereceklerdir. Bu seçim ülkemiz açısından çok önemli, o nedenle bu seçimde çıkacak sonuç 2023, 2053, 2071 hedeflerimize daha emin adımlarla ilerlememizi sağlayacaktır. Bu noktada hemşehrilerimizin desteğiyle sandıktan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti doğrultusunda çıkacak sonuçla ülkemiz hızla büyüyecek. Güçlü Başkan ve güçlü Meclis ile içerde ve dışarıdaki düşmanlara fırsat vermeyeceğiz inşallah” şeklinde konuştu.