696 Sayılı KHK Kapsamında Sınava Girmeye Hak Kazanan ve Kazamayan Aday Listesi

EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI 696 SAYILI KHK TESPİT KOMİSYON İLANIDIR

696 Sayılı KHK’ nın 127. madde Geçici 24. maddesine göre, 04.12.2017 tarihinde yükleniciler tarafından çalıştırılmakta iken Belediye şirketine geçiş işlemleri yürütülen hizmet alım personeli ile ilgili müracaatların değerlendirilmesi Belediye Tespit Komisyonu tarafından tamamlanarak 05.03.2018 tarihinde Belediyemize ait www.eregli.bel.tr adresinde ilan edilmiştir.

Uygulamayı düzenleyen Tebliğ’ in 36. maddesi ve ilan da belirtilen usul ve tarihler çerçevesinde itiraz süreci işletilmiş olup, 5 Mart 2018 tarihli ilanda müracaatları uygun bulunmayan 18 işçiden; emeklilik ve 04.12.2017 tarihinde çalışmama nedeniyle elenen 4 işçinin itiraz etmediği, adli sicil kaydı nedeniyle elenen 14 işçinin Valilik İtiraz Komisyonuna müracaat ettikleri, Konya Valiliği İtiraz Komisyonunun 14.03.2018 tarih ve 2018/17 sayılı kararıyla işçilerden;

Volkan LÖK’ ün itirazının kabul edildiği, diğer 13 işçinin itirazının Valilik İtiraz Komisyonunca da ret edildiği Ereğli Kaymakamlığı’ nın 16.03.2018 tarih ve 28669372-900-E.765 sayılı yazı ve eklerinden öğrenilmiştir.

Buna göre sınava girmeye hak kazanan ve kazanamayan işçilere ait kesinleşmiş liste ekte yayımlanmıştır.

Mehmet GÜNGÖR

Belediye Başkan Yardımcısı V.

(Tespit Komisyonu Başkanı)

Ereğli Belediyesi 696 Sayılı KHK Kapsamında Geçiş İşlemine Başvuran Hizmet Alım Personeli Hakkında Valilik İtiraz Komisyonu Kararı Sonucu Kesinleşen Sınava Girmeye Hak Kazanan ve Kazanamayan Aday Listesini indirmek için tıklayınız.