İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ceylan Başkan Özgüven’i Ziyaret Etti

Ereğli’de yeni göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ceylan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özgüven: “Hemşehrilerimizin güven ve huzuru bizim önem verdiğimiz konuların en başındadır. Bu noktada da Emniyet Teşkilatımızın fedakar ve özverili çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Vicdanı olmayanın karşısında olan, milletin hizmetkarı olan, devleti için canını ortaya koyan emniyet mensuplarımıza saygı duyuyoruz. Belediye olarak Emniyet Teşkilatımızın çalışmalarında bundan önce de olduğu gibi her türlü desteği vereceğimizi de belirtmek isteriz. Ayrıca bizleri ziyaret etme nezaketini gösteren Emniyet Müdürümüz İrfan Ceylan Bey’e teşekkür eder görevlerinde başarılar dilerim” dedi.