Hoş Geldin Bebek Hizmeti Büyük İlgi Görüyor

Ereğlililer Bu Uygulamayı Çok Sevdi

Ereğli Belediyesi Hoş geldin bebek uygulamasına devam ediyor. Bu güne kadar 500’e yakın yeni doğan bebeğin ailesi ziyaret edildi. Hastaneden çıkmadan ziyaret edilen ailelere; bebek önlüğü, iç ve dış zıbın, eldiven, patikli pantolon, şapka, battaniye, sureler kitabı ve bayrak hediye ediliyor.

Sosyal açıdan önemli projeler gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Özgüven: “Yeni doğan bebeklerimizin ailelerini hastanede yalnız bırakmıyoruz. Onları ziyaret ederek yeni doğan bebeklerde ihtiyaç olacak hediyeler veriyoruz. Vatandaşlarımızın hoşnut olduğu bu uygulama şehrimizde ilk defa bizim tasarrufumuzla gerçekleşti. Onlar bizim geleceğimizin minik yürekleri doğdukları andan itibaren Belediye olarak onların yanında olduğumuzu hissettirmek çok önemli. Anne ve babalık duygusunu tadan değerli kardeşlerimizi tebrik ediyor, minik yavrularımıza mutlu ve hayırlı ömürler diliyorum” dedi.