Ereğli Belediyesi  |

Gönüldaşlar Bu Kez Ereğli Belediyesi’nde Buluştu

MHP Konya İl Başkanı ve Yönetimi’nden Başkan Oprukçu’ya tebrik ziyareti.

“YUVANIZA HOŞGELDİNİZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’yu makamında ziyaret ederek partisine dönmesinden dolayı tebriklerini ilettiler. Ziyarette MHP Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri de bulundular. Yuvanıza hoşgeldiniz Başkanım diyen Karaarslan: “Bizler gönülden hiç ayrı düşmedik ve yuvanıza döneceğinizden şüphemiz yoktu. Bundan sonra güzel hizmetlerde İl Yönetimimiz ve İlçe Yönetimimiz her zaman yanında olacağız” dedi.

“MAKSİMUM HİZMETLERİ GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Oprukçu: “Yuvamıza dönmekten dolayı mutlu, onurlu ve gururluyum. Gerçekten zorlu bir süreç yaşadık, partimizden ayrı kalmak bizleri fazlasıyla üzdü. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’e bir kez daha saygılarımla birlikte teşekkürlerimi arz ediyorum. Bu süreçte elimizden geldiğince hizmetlerimizi aksatmama, önemli projeleri hayata geçirme gayreti içerisinde olduk. Allah’ın izniyle bundan sonraki süreçte de partimizin çatısı altında Milliyetçi Hareket’in gerektirdiği şekilde, partimize yakışır bir biçimde, Cumhur İttifakı’nın bir paydaşı olarak maksimum hizmetleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı İl Başkanımıza, İlçe Başkanımıza, Yönetimlerine ve Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Samimi sohbet ortamında geçen ziyaret karşılıklı hediye takdimleriyle sona erdi.