Ereğli Belediyesi Durakları Ve Billboardları Matematikle Süsledi

Çocuklara matematiği daha çok sevdirmek için başlatılan projeye destek veren Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu hemşehrilerinden tam not aldı

“GELECEK BUGÜNÜN ÇOCUKLARININ YÜREKLERİNDE YÜKSELECEK”

Ereğli Belediyesi durakları ve billboardları Barbaros İlkokulu’nun öğrenci çizimleriyle oluşturduğu “Durakta Matematik” görselleriyle süsledi. Yararlı her projenin arkasında olacaklarını belirten Başkan Oprukçu: ”Çalışmalarımızla Ereğli’mizin geleceğini inşa etmek için büyük bir çaba gösteriyoruz. Rutin Belediyecilik hizmetlerimizin yanında geleceğe ışık tutacak ve şehrimize ivme kazandıracak Akhüyük Termal Tesisleri, Gıda İhtisas Organize Sanayi gibi dev projelerle Ereğli’mizin huzur ve refah seviyesini artırmak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Ayrıca hemşehrilerimizden gelen özellikle geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın yararına olan projelere de destek veriyoruz. Çünkü biz buna inanıyoruz, gelecek bugünün çocuklarının yüreklerinde yükselecek. Bu kapsamda Barbaros İlkokulu öğrencilerimizin yaptığı anlamlı ve güzel projeye kayıtsız kalamazdık. Öğrencilerimizin çizimleriyle “Durakta Matematik” projesi duraklarımızda ve billboardlarımızda yerini aldı. Çocuklarımıza matematiği sevdirmede önem arz eden bu proje için Barbaros İlkokulu öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.