Başkan Oprukçu onkoloji Hastalarına El Uzatıyor

Ereğli Belediyesi’nden onkoloji hastası vatandaşlara büyük hizmet

ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI

Ereğli Belediyesi’ne müracaat eden ihtiyaç sahibi onkoloji hastalarına ücretsiz ulaşım sağlanıyor. Tedavi amaçlı giden hastalar her hafta salı günü belediyeye ait olan araçlarla önce Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ardından da Konya Meram Tıp Hastanesine götürülüyor. Belediye personeli tarafından gün boyunca hastalar bekleniyor ve işlemler tamamlandıktan sonra Ereğli’ye tekrar getiriliyor. Belediye personeli tarafından gerek yolculukta gerek hastanede yardım edilen hastalar Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'nun sağladığı bu hizmetten çok memnun.

“HEMŞEHRİLERİMİZE İMKANLARIMIZ ÖLÇÜSÜNDE DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Konu ile ilgili değerlendirmelerini aktaran Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli'de çok sayıda onkoloji hastasının bulunduğunu ve maddi imkansızlıktan hastaneye bile gidemeyen vatandaşlarının olduğunu belirtirken "Yardıma muhtaç hasta vatandaşlarımızın sırtındaki yükün bir nebze azalmasına katkı sağlıyorsak ne mutlu bize. İhtiyaç sahibi ve hasta vatandaşlarımızı yalnız bırakamazdık. Vatandaşa hizmet boynumuzun borcu dedik sözümüzü tutuyoruz ve tutmaya da devam edeceğiz.  Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.