Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Asfalt Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Daha önce birçok mahallede asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler; Batı Elagözlü Mahallesi Ali Aksu Caddesi ve Camikebir Mahallesi’nde de kısa zamanda çalışmalarını tamamladılar.

Asfalt çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Oprukçu: “Belediye Başkanlığı onuruna eriştiğimiz günden bu yana hizmet noktasında geri durmadan büyük bir özveri ve kararlılıkla çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Belirli bir plan çerçevesinde asfalt çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu noktada imkanlarımızı sonuna kadar kullanarak bir fazla hizmet için yoğun çaba harcıyoruz. Ereğli her şeyin en güzeline layık, bu bilinçle engel tanımadan adam gibi hizmetlerle şehrimizi ileri taşımaya kararlıyız” dedi.