Ereğli Belediye Spor Kulübü İmza Töreni Düzenledi

2019 yılında kurulan Ereğli Belediye Spor Kulübü Derneği, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun daveti üzerine bu yıl şehrimizi Türkiye Kadınlar 2. Ligi 5. Grubunda temsil edecektir. Federasyondan gerekli daveti aldıktan sonra hızla transfer çalışmalarını tamamlayan ve kamuoyuna duyuran kulübümüz hazırlık kampına başlamadan önce transfer ettiği oyunculara imza töreni düzenledi.

Belediye Meclis Salonu’ndaki imza töreninin ardından tanışma programında İdari Teknik Heyet ve sporcularla bir araya gelen Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Ereğli her zaman en iyisine ve en güzeline layık. Sizler buraya Ereğli’yi en iyi noktaya çıkartmak için geldiniz. Bizlerde sizlere güveniyor ve inanıyoruz ki bu hedef doğrultusunda çalışacak ve mutlaka başarılı olacaksınız. Bizler de başarılı olmanız noktasında elimizden geldiğince gerekli desteği sağlayacağız.” dedi.