Başkan Oprukçu Yollarda Eksik Bırakmamaya Kararlı

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yol çalışmalarını yerinde inceleyerek uzun zamandır asfalt görmemiş yolları asfaltla buluşturmanın şerefini yaşadıklarını belirtti.

“HEMŞERİLERİMİZİN YANINDA VE EREĞLİ’MİZİN HİZMETİNDEYİZ”

Hizmette engel tanımayacaklarına vurgu yapan Başkan Oprukçu: “Şehir Merkezi’nde bugüne kadar asfalt görmemiş yollarımızı asfalta kavuşturmanın şerefini yaşıyoruz. Tüm çabamız Ereğli’de hemşerilerimizin gönül rahatlığıyla kullanabileceği yollar olsun diyedir, bu noktada eksik bırakmamaya kararlıyız. Ereğli en güzel hizmetlere layıktır. Hemşerilerimiz en dar, en zor günlerimizde bizim yanımızda oldu. Biz de gecemizle, gündüzümüzle hemşerilerimizin yanında ve Ereğli’mizin hizmetindeyiz” ifadelerini kullandı.