Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Kurban Satış Yerinde Denetim Yaptı

Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Gülbahçe Mahallesi Taş Evler Mevkii’nde kurulan Hayvan Pazarı’nda denetim yaparak satıcılara ve vatandaşlara maske dağıtımında bulundu.

Kurallara uyulmasının önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Covid-19 tedbirleri kapsamında denetimlerimize devam ediyoruz. Bu kapsamda Gülbahçe Mahallesi Taş Evler Mevkii’nde kurulan Hayvan Pazarı’nda ekiplerimiz denetimlerini yaparak maske dağıtımı gerçekleştirdiler. Bu anlamda tüm hemşerilerimizden ricam hijyene özen göstermeleri ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etmeleridir. Zor günler geçirdiğimiz şu zamanlarda duyarlı olmalıyız. Tüm hemşerilerimize hayırlı bayramlar, hayırlı pazarlar dilerim” ifadelerini kullandı.